VERGROOT JE ZICHTBAARHEID MET

GEVELRECLAME

Creëer zichtbaarheid en herkenbaarheid…

Trek de aandacht van jouw doelgroep met gevelreclame. Met je naam of logo op het bedrijfspand val je direct op bij bezoekers en voorbijgangers. Het is je visitekaartje. Daarnaast kunnen bezoekers je pand makkelijker vinden. Creëer zichtbaarheid en herkenbaarheid met reclame aan je gevel door het plaatsen van freesletters, doosletters, lichtbakken of reclameborden. Alles in jouw huisstijl en passend bij het pand en de omgeving.

null

FREESLETTERS

Freesletters zijn onverlichte gevelletters die met afstandshouders op de gevel worden geplaatst. Ideaal voor op maat gemaakte letters of logo’s. Accent levert freesletters in verschillende materialen, grootte en diktes.

null

DOOSLETTERS

Laat jouw gevel extra opvallen met 3D gevelreclame. Bij doosletters is elke letter een teken op zichzelf en hierdoor driedimensionaal. Dit kan verlicht of onverlicht. Daarnaast kies je zelf de vorm, grootte, kleur en stijl.

null

LICHTBAKKEN

Val ook s’avonds op met jouw gevelreclame. Kies voor lichtreclame met lichtbakken of verlichte letters. De lichtbakken worden altijd voorzien van LED-verlichting. Dit zorgt voor een optimale lichtverdeling en is bovendien energiezuinig.

null

BORDEN

Accent ontwerpt en plaatst reclameborden in jouw huisstijl. Of het nu borden zijn voor reclame of informatieborden. Denk aan borden langs het sportveld, uithangborden, bewegwijzeringsborden of bouwborden.

ADVIES OVER RECLAME AAN
UW GEVEL

Calumma geeft advies over het ontwerp dat past bij je wensen. We kijken naar de kleur en achtergrond van het pand en de uitstraling die het beste past bij jouw bedrijf of winkel. Onderscheid je met jouw gevelreclame. Wij nemen de tijd om samen te kijken welke vorm van gevelreclame je nodig hebt om jouw doelgroep te bereiken. Het plaatsen van jouw gevelreclame doen onze eigen vakmannen. Je hoeft dus niet zelf in de steigers of een andere partij voor de montage te zoeken. Alles onder één dak, wel zo makkelijk.

VERGUNNING NODIG VOOR GEVELRECLAME

In sommige gevallen is er een vergunning nodig. Dit verschilt per gemeente. Wij kijken dit voor je na en helpen je graag bij de aanvraag met alle door de gemeente gewenste specificaties. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

RECENTE WERKZAAMHEDEN

Check ons werk…

I  Neem contact op voor een vrijblijvend advies T 0341 – 562 662